?

Har precis kommit tillbaka till mitt rum efter en filmkväll med claire, cat, alex och britney. Känns sjukt knäppt att detta var den sista dagen som jag kommer spendera här på väldigt länge. men imorgon är jag iaf i sverige, eller det tar ju typ en dag, och då kan jag njuta av det:)

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VIKS! Nu behöver du inte låna mitt leg längre haha :)

sunshine

just nu befinner jag mig i trexler med jade och camilla och gör ungeför inget annat än skrattar. det är sjukt nice. jag kommer sakna det när jag åker hem men som tur är finns det väl andra jag kan skratta med där:)

imorse skulle jag ha haft conference med min engelsk lärare men det råkade jag glömma bort. oops liksom. men som tur är gillar hon mig och jag fick gå och prata med henne lite senare utan att hon drog av ngr poäng! tydligen så har jag ett solid b just nu.. jag vill ju helst ha ett a så allt beror väl på hur jag gör på de sista vi skriver nu..
core papret är klart iaf (eller typ ska bara finslipa lite till på det tills på fredag) sjukt härligt. det jag har kvar att göra nu är 3 exams, 1 quiz, 3 papers (där jag har utkast på 2) och en diskussion sen är jag klar. hääääärligt =)


Jag och jade på ren. festivalen för ett tag sen.
Sjukt skoj =)
Nu är det bara 15 dagar tills jag är hemma!! galet, jag längtar men samtidigt kommer jag sakna alla här!
DET SNURRAR I MIN SKALLE

religionslärare?

jag gjorde precis ett personlighetstest (i brist på annat eller ngt...)

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare

jag ser inte riktigt hur ngn av de yrkena skulle passa in på mig, speciellt inte skriv yrkena eftersom jag inte ens kan skriva klart mitt core paper. haha. inget bra test alltså.

nu ska jag kolla på dude wheres my car, dricka vin och kanske skriva lite till, yay =)


RSS 2.0