öh

jag älskar att skjut upp saker. varför vet jag inte för det blir bara sjukt jobbigt när jag väl måste ta tag i det. Nu trodde jag ju verkligen att jag skulle hinna skriva klart min lilla uppsats och duscha innan klockan blev fem men det verkar ju absolut inte bli så. Jag har skrivit två sidor. Inte ens hälften. Och jag har inte ens duschat än. Jag har 45 min på mig. gaaah. jag ska nog äta en singoalla, hoppa in i duschen och hoppas på övernaturlig insperation. Det verkar inte gå så bra för camilla heller så det känns som att vi är på samma nivå och det är ju alltid skönt (även om det hade varit bättre om vi var klara båda två)

pappa berättade precis att dom tänkte komme hit och hälsa på näste termin.. jag vet inte riktigt vad jag känner för det.. jag kommer ha fullt upp med skola, golf och förmodligen jobb också. men om dom ska till NY ngr dagar så hänger jag lätt med dem dit :)Jag är uttråkad

sunday afternoon

Har precis kommit hem efter en trevlig brunch på ihop, det var mums minsann! Jag gjorde i princip klar engelskan igår så nu har jag bara ett core paper att skriva. Sen är det typ chill (tror jag) tills examens börjar efter den 8de december. Sen åker jag hem den 17de (no matter vad min mamma säger) haha. Jag ser verkligen jättemkt framemot att komma hem och träffa alla älskade vänner men samtidigt ser jag inte alls fram emot att komma hem till slask eller i bästa fall snö. Jag hatar kyla, burrrrr.

Jag vet inte varför men jag tänker på studenten och jag tänker på kajsa och jag tänker på vår låt. Gaaaaah, det är inte så långt kvar tills vi kan lyssna på den tillsammans men det känns ändå som en halv evighet. Sen tänker jag på hur tråkigt det är att jag missade nayan cup för första gången på ungefär åtta(?!) år. Helt galet. Jag saknar landhockeyn...

Nu är klockan iaf halv två och innan klockan är fem så ska jag ha duschat och skrivit klart coren för då ska vi göra ngt kul. Jag hoppas på vin och film. haha. Jag hoppas rebecca håller sig borta ett tag till. Hon är så sjukt jobbig ibland. nåväl, ha en bra dag/kväll :)


En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem

hemma :)

Så då var jag äntligen hemma igen efter två dagar med resande hit odit och hotell hit och dit. Jag hade verkligen jättekul i cali men jag hade ändå lite hemlängtan när jag va där.... Galet alltså. Nu är det typ två veckor kvar sen är jag hemma hemma !!!!!
Just nu kollar jag på a walk to remember medans jag försöker tvinga mig själv att gå upp och göra ngt vettigt med denna dagen innan alla andra kommer tillbaka till campus. tyvärr kom jag inte längre än till datorn men så kan det gå ibland!
det viktigaste jag har att göra idag (förutom att skriva core paper) så måste jag sola. ryan camilla och jag hade en liten brun tävling så vi skulle se vem som blev brunast över lovet. eftersom jag åkte till en plats som ska vara världens solsäkraste ställe så trodde ju jag att jag skulle vinna hur lätt som helst, men icke! 20 minuter av strålande sol var vad jag fick uppleva innan jag satte mig på tåget till la i torsdags, yay!
nu ska jag duscha, tvätta och plugga, ska nog julpynta lite också haha. igår spelade dom bara jullåtar på planet och på flygplatsen, väldigt mysigt tyckte jag även om jag är värsta julhataren hemma. (förresten så såg jag hon som spelar hope brady i våra bästa år på flygplatsen i la och det tyckte jag va lite fräckt eftersom jag tittat på den serien sen jag var ungeför fem år haha ) är det mkt jul hemma?!

it's always sunny in california

NOOT.

Jag som hade tänkt att åka hit och få sola lite och slippa kylan i Charlotte men icke! igår va det sol i kanske 30 underbara minuter men annars har det mest regnat. hanna sa att hon inte har varit med om såhär dåligt väder sen hon kom hit så det va ju passande att det kom när jag är här.

just nu sitter jag och kollar på the brides best man eller ngt sånt medans hanna och ray kollar så att det inte är ngt fel på lägenheten. jag måste säga att den är sjuuuukt fin och jag längtar verkligen tills jag skaffar egen lägenhet och slipper på på campus :)

såfort vi har duschat ska hanna på en lektion och jag ska hänga lite i stan! glömsk som jag är så har jag både glömt bort mitt nr till mitt visakort och nummret som jag behöver för att ladda på pengar på mobilen så just nu är jag utan mobil och ingen chans att ta ut cash. sjukt jobbigt alltså. gaaah. och jag är lite nervös inför imorgon. mitt plan går kl 8 på fredag från la vilket betyder att jag förmodligen måste ta mig till la på torsdag. själv. och spendera natten där. gah igen alltså. hjälp?

cali baby :)

befinner mig för tillfället i hannas säng och tittar på medans hon packar ihop alla sina saker för hennes flytt idag. i lördags så flög jag till la, spenderade kvällen med marie och hennes tjejer i hollywood, tight alltså! vi gick ut på en klubb mitt i smeten:)


igår morse/förmiddag åkte jag till santa barbara för att hänga lite med hanna. sjuukt nice! känns konstigt att inte hänga med camilla i en vecka. men förhoppningsvis överlever jag :) idag ska jag hjälpa henne flytta, shoppa lite (framförallt på world market) jag ska köpa ngt till dig camilla!! förhoppningsvis kommer jag få uppleva lite sol också eftersom den har bestämt sig för att inte visa sig i charlotte längre :/bilder kommer på facebook när jag kommer hem på fredag:)
förresten! ngn ringde mig i morse när min klocka va sju och jag kände inte riktigt för att svara. tyvärr så kunde jag inte höra vem det var men ring tillbaka så ska jag minsann se till att svara=)
detta inlägget tillängnas framförallt till viks som kallar mig den sämsta bloggaren evaaaah. men jag tröttnar och så är det bara.

RSS 2.0