sweats & Myrtle Beach

jag klarade uttagningen :D

dom som ska spela är camilla, hilary, megan, martha och jag :)

SimplifiedIgår var jag på min första konsert sen jag kom hit! Det var verkligen på tiden alltså.. Jag var där med simon, matt och james och hade hur trevligt som helst! simplified är ett band från charlotte så vår skola hade fixat biljetter för 5 dollar, helt sjukt billigt.

om 20 min ska jag åka till golfbanan för uttagning till nästa helgs tävling i myrtle beach. jag måste fokusera. så jag ska göra det nu. ber om ursäkt för att jag inte kan skriva korrekt på svenska längre.

blö

klockan är elva och jag har en businessuppsats och en engskauppsats att göra. imorgon måste jag läsa 50 sidor för ett filosofiprov och skriva en coreuppsats. dessutom måste jag träna för det är uttagning till helgen. sen är det coreläxorna också. som jag inte gjort. som jag inte har någon bok till. core som man blir utkastad från klassrummet om man inte har boken. så det blir ingen uppdatering på ett tag. tänkte bara informera om att florida var sjuuuuukt underbart! läs camillas blogg om ni vill veta mer,.

viks: jag träffade holly!!! galet. och marianne spelade samma tävling som vi gjorde. ännu mer galet.


yaay

Klockan är 5.32 hemma så jag antar att den är ungefär halv tolv här då. förtillfället håller jag på och packar för morgondagens resa, vi ska nämligen åka till jacksonville, florida och spela på tpc sawgrass! Jag spelade sjuuuukt dåligt på uttagningen förra helgen så jag är riktigt glad att jag får följa med och spela där jag med, jag menar det är ju inte alla som får spela där! 12.45 är det samling för avfärd:) inspel lördag, tävling sön-mån! det är camilla, meg, ashley, hilary, mallory, natalie och jag som ska åka. och coach och ass coach. han är lite speciell. haha. jag ska nog skriva ett helt inlägg om det ngn gång.
jag ber så hemskt mkt om ursäkt till er som faktiskt läser min blogg lite regelbundet och väntar på inlägg! det händer så mycket hela tiden men ändå så händer ingenting alls. jag går upp tidigt, går på lektioner, tränar, äter, pluggar och sover. även fast det är sjukt kul så är det väldigt utmattande. det är verkligen läxor till alla ämnen och jag behöver spendera minst 1,5 timme för varje ämne, det är helt sjukt! och förutom det så är det träning varje dag och sen försöker jag spela tennis på kvällen så ofta som möjligt också. Även om jag är lite bättre inne i det nu så känns det inte som att jag har skaffat en riktig rutin för livet här. egentligen vill jag inget annat än sova just nu men jag har inte ens börjat med core och engelsk läxorna och dessutom så måste jag packa färdigt. och vika tvätten som jag precis tvättat. jag tror inte man inser hur bra man har det där hemma med en mamma som tar hand om sånt förrän man måste göra det själv. men det är inte så jobbigt egentligen.
mina väggar är lite finare nu är innan, det är bara att skåda bilderna:) jag beställde 50 bilder och trodde verkligen att det skulle synas lite mer än vad det gör men icke! jättetråkigt att jag har de flesta bilderna på min dator där hemma så jag inte kan komma åt dem. förrästen så har jag äntligen köpt ett täcke så jag slipper frysa på nätterna, så skööönt!
jag borde verkligen ta en dusch och börja med läxorna nu. jag ber om ursäkt för detta innehållslösa inlägget. om jag har tur så kan jag skriva ngt mer meningsfullt snart.

hur sjukt är det förrästen inte att  jag kunde beställa en hivesaffish men inte på strokes? galet


hjälp

aftonbladet skrämde precis liver ur mig. Tänkte att jag skulle läsa lite svenska nyheter för första gången sen jag kom hit., först var jag överlycklig för att det var en bild på pete,. sen dog jag lite inombords för det stod han hade dött. sen mådde jag lite bättre igen för tydligen så hade dom återupplivat honom, pust alltså!


Pete Doherty dog - och återupplivades

Babyshambles-sångaren kollapsade av överdos

LONDON. Pete Doherty uppges ha dött - och kommit tillbaka - före en spelning i Österrike.

Babyshambles-sångaren ska ha kollapsat av en överdos. Hjärtat slutade slå och läkare fick återuppliva honom, skriver Daily Star. Doherty spelade sedan som planerat, fyra timmar försenad.

- Det var några mindre problem men det är hemligt. Inget farligt dock, jag lever fortfarande, sa han från scenen.


Greek Festival

Har precis kommit hem efer att ha spenderat några timmar down town på "greek festival". som vanligt va det jag cami och jamie som va där. aj va iofs där också men han räknas inte riktigt. han är sjukt konstig. vi tycker inte alls om honom men han har bil och vill gärna köra oss så därför utnyttjar vi det lite. men egentligen så vinner han ju också på det eftersom han får umgås med oss!

som lovat kommer en bild på mitt hår, förutom jag är det min tennispartner scott på bilden!Vi gjordet om det idag så nu är det lite mörkare än vad det är på bilden! ska duscha nu och sen väntar alla läxor, tjoho. vem hade kunnat tro att college skulle vara såhär krävande?!

Swedish Girls

Jamie visade oss precis en jattebra sida dar man kan sla upp massa olika ord. www.urbandictonary.com

 
Swedish girls are well known for their slag culture and the need to be constantly with a number of men and to carry out sexual activities such as blowjobs, hand jobs, 69ing, Bocating (licking another womans pussy for the mans pleasure). A swedish woman reaches her sexaul prime at the age of 13 as she would have been taught by her older siblings to start sexaul activites at a very young age. The swedish girls are known for being a 'good fuck' as they are up for EVERYTHING yea i mean EVERYTHING
Swedish girls are easy.... too easy

TGI friday

Fredagar ar javligt skona alltsa! dels for att vi har tennis som ar min favoritkurs och dels for att man har en hel helg framfor sig! Efter att vi hade slutat idag sa akte jag och megan och kopte en lasermatar till mig, sjukt bra va den!! sen sa hade vi var forsta speltraning med laget, kul kul! Camilla & mallory var i mitt lag. vi va ju inte bast men vafaaan, vi hade trevligt iaf ;) 

sitter pa camillas dator nu och skriver, darfor jag skriver utan prickar.. hon haller pa o klar pa sig nu och fixar smink och sant. safort hon ar klar sa ska vi ga till mitt rum sa jag ocksa kan gora mig iordning. vi ska namligen hem till adam idag pa fest. massa golfare och massa trevligt! om kameran foljer med lovar jag att det kommer bilder imorgon! det kanns som att jag har lovat det massa ganger innan och det aldrig blivit sa men jag ska verkligen forsoka halla vad jag lovar denna gangen!

LOOOOVE

camillacamilla är en väldigt krävande kvinna. Hon klagar på att jag sitter och gör kortspel på datorn när jag borde plugga och hon klagar på att jag aldrig uppdaterar min blogg. förtillfället orkar jag verkligen inte göra min filisofiuppgift så därför tänkte jag skriva ett inlägg istället så kanske hon kan vara lite nöjd med mig! för övrigt är camilla jättetrevlig och jag är glad att hon också är här fastän att hennes pojkvän klagar på min skånska:)

Dagarna här är fyllda med diverse små påhitt men ändå känns det inte som att vi gör så mycket. I måndags var vi lediga för då var det labor day vilket innebar att vi hade långhelg och det var naaaaajs. Vi festade i fredags och i lördags och hade minsann riktigt trevligt (iaf på lördagen:) )

Allt här är verkligen jättekul förutom pluggandet. Jag är så sjukt jävla trött på det och det harbara gått en vecka....  Jag visste ju att det skulle vara svårt i början men trodde ändå att det skulle gå över efter ett tag. Tack och lov har jag iaf mina tennislektioner som är hur roliga som helst:)

I lördags tvingade vi nate att köra oss till carolina place efter vår golfrunda så vi kunde shoppa! första gången för mig på f21 och jag måste säga att det är inte riktigt lika bra som på internet men det duger. spenderade sjukt lite tid och sjukt mkt pengar. Trodde ändå inte att det var sååå mycket jag hade köpt för men camilla berättade idag att dollarn har blivit mkt dyrare så det var lite mer än vad jag trodde!

Idag är det onsdag vilket bara innebär en sak, KRÖK! Vanligtvis har vi core på alla morgnar men torsdagar slipper vi det vilket är helt underbart. Core är min hatlektion. Och så har vi det fyra dagar i veckan., Underbart. NOT. Förhoppningsvis kan jag göra klart filosofin snabbt så att vi kan hitta på ngt ikväll :)

Just det..... jag har färgat håret!! Har inte ngr bilder än men det kommer, jag lovar :)

Malin & Viks: Skypen är vidarekopplad till min mobil och dator är praktiskt taget på hela dagen så ni kan ju ringa ungefär när som. Helst inte innan klockan är två hemma bara!
Kajsa: förlåt min mobil dog när vi pratade, vi hörs snart igen?!

RSS 2.0