camillacamilla är en väldigt krävande kvinna. Hon klagar på att jag sitter och gör kortspel på datorn när jag borde plugga och hon klagar på att jag aldrig uppdaterar min blogg. förtillfället orkar jag verkligen inte göra min filisofiuppgift så därför tänkte jag skriva ett inlägg istället så kanske hon kan vara lite nöjd med mig! för övrigt är camilla jättetrevlig och jag är glad att hon också är här fastän att hennes pojkvän klagar på min skånska:)

Dagarna här är fyllda med diverse små påhitt men ändå känns det inte som att vi gör så mycket. I måndags var vi lediga för då var det labor day vilket innebar att vi hade långhelg och det var naaaaajs. Vi festade i fredags och i lördags och hade minsann riktigt trevligt (iaf på lördagen:) )

Allt här är verkligen jättekul förutom pluggandet. Jag är så sjukt jävla trött på det och det harbara gått en vecka....  Jag visste ju att det skulle vara svårt i början men trodde ändå att det skulle gå över efter ett tag. Tack och lov har jag iaf mina tennislektioner som är hur roliga som helst:)

I lördags tvingade vi nate att köra oss till carolina place efter vår golfrunda så vi kunde shoppa! första gången för mig på f21 och jag måste säga att det är inte riktigt lika bra som på internet men det duger. spenderade sjukt lite tid och sjukt mkt pengar. Trodde ändå inte att det var sååå mycket jag hade köpt för men camilla berättade idag att dollarn har blivit mkt dyrare så det var lite mer än vad jag trodde!

Idag är det onsdag vilket bara innebär en sak, KRÖK! Vanligtvis har vi core på alla morgnar men torsdagar slipper vi det vilket är helt underbart. Core är min hatlektion. Och så har vi det fyra dagar i veckan., Underbart. NOT. Förhoppningsvis kan jag göra klart filosofin snabbt så att vi kan hitta på ngt ikväll :)

Just det..... jag har färgat håret!! Har inte ngr bilder än men det kommer, jag lovar :)

Malin & Viks: Skypen är vidarekopplad till min mobil och dator är praktiskt taget på hela dagen så ni kan ju ringa ungefär när som. Helst inte innan klockan är två hemma bara!
Kajsa: förlåt min mobil dog när vi pratade, vi hörs snart igen?!

Kommentarer
Postat av: T r e t t i o n i o

haha, ILLA! du får ladda ner avsnittet som vanligt helt enkelt. ;]

det blev 100kr dyrare än vad du trodde (som du handla för)... Vill se håret!!

2008-09-04 @ 11:20:26
URL: http://trettionio.blogg.se/
Postat av: camilla

sa sitter du o skriver i bloggen nar du ska plugga!! :O

battre an att sitta o spela harpan iaf... :P

2008-09-04 @ 16:17:50
URL: http://destinationcamilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0