Last of the English roses

En händelserik helg är påväg mot sitt slut och så är även min Sverigevistelse. Det har verkligen gått oerhört snabbt och jag har verkligen inte hunnit med att träffa alla eller göra allt som jag hade velat.

I fredags började jag dagen med ett besök hos optikern och efter det lunch med alex på Center Syd. Det är alltid like trevligt att prata om gamla gymnasieminnen och vårt kära idrottsprogram. Efter det åkte jag in till lund och såg The Imaginarium of Dr Parnassus med Vicki. Väldigt speciell film, vet inte riktigt om jag tyckte om den eller inte. Efter bion var slut så skulle jag träffa min kusin My (som jag inte sett sen min student) och ta en öl nånstans. Denna öl utvecklades dock till 4 öl och 4 drinkar så kvällen blev lite längre än vad jag hade trott. Men det var mycket trevligt och jag fick träffa hennes nya pojkvän alex och sassa kom också och höll oss sällskap.

Nu ska jag iväg och handla; nyponsoppa Marabou, mannagryn, mjukost, bröd och lite svenska tidningar. Tack och lov har jag inte så mycket kläder som jag ska ta med mig tillbaka till USA så det är lätta väskor jag ska släpa på vid mellanlandningen i Washington imorgon. Fyra timmar på Kastrup imorgon kommer väl vara sådär kul, men tack och lov kommer Vicki också vara där så vi kan hålla varandra sällskap!

Höjdpunkten på mitt jullov kommer ändå vara ikväll (förhoppningsvis!). Konsert med Pete Doherty så det är väl lite osäkert om han kommer som det alltid är med honom men jag har faith in Pete som sagt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0