17Det är en speciell känsla att se ett band spela för första gången. Speciellt om man  velat se bandet hur länge som helst men trott att det aldrig skulle hända. det har varit så önsketänkande så när jag läste metro för några månader sen med nyheten om att bob hund skulle spela på helsingborgsfestivalen var det bara för bra för att va sant. tack och lov är bob hund mer pålitliga än babyshambles och det var helt magiskt. jag saknade tralala lilla molntuss och jag tror jag är kär men förutom det fanns det ingenting alls att klaga på. det var ju löning igår och givetvis skulle lite av den spenderas på en grymt snygg bob tröja och påse :) (tryck på bilden så får du höra en låt som spelades:) )

efter övernattningen i arild åkte vi till väla där mer av lönen  spenderades. mycke trevligt men med tanke på vädret hade stranden inte varit helt fel det heller!

imorgon åker marie till usa och eftersom jag inte lyckades ta mig till henne idag och säga hejdå hade jag tänkt ringa henne nu. men som marie sa, det blir inte direkt hejdå mellan oss eftersom vi ska träffas mycket det närmaste året, jag menar, en resa till oc tackar man ju inte nej till! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0