hemma :)

Så då var jag äntligen hemma igen efter två dagar med resande hit odit och hotell hit och dit. Jag hade verkligen jättekul i cali men jag hade ändå lite hemlängtan när jag va där.... Galet alltså. Nu är det typ två veckor kvar sen är jag hemma hemma !!!!!
Just nu kollar jag på a walk to remember medans jag försöker tvinga mig själv att gå upp och göra ngt vettigt med denna dagen innan alla andra kommer tillbaka till campus. tyvärr kom jag inte längre än till datorn men så kan det gå ibland!
det viktigaste jag har att göra idag (förutom att skriva core paper) så måste jag sola. ryan camilla och jag hade en liten brun tävling så vi skulle se vem som blev brunast över lovet. eftersom jag åkte till en plats som ska vara världens solsäkraste ställe så trodde ju jag att jag skulle vinna hur lätt som helst, men icke! 20 minuter av strålande sol var vad jag fick uppleva innan jag satte mig på tåget till la i torsdags, yay!
nu ska jag duscha, tvätta och plugga, ska nog julpynta lite också haha. igår spelade dom bara jullåtar på planet och på flygplatsen, väldigt mysigt tyckte jag även om jag är värsta julhataren hemma. (förresten så såg jag hon som spelar hope brady i våra bästa år på flygplatsen i la och det tyckte jag va lite fräckt eftersom jag tittat på den serien sen jag var ungeför fem år haha ) är det mkt jul hemma?!

Kommentarer
Postat av: V

Hope= Hello A-list! Vi gillar våra bästa år!

2008-11-29 @ 18:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0