yaay

Klockan är 5.32 hemma så jag antar att den är ungefär halv tolv här då. förtillfället håller jag på och packar för morgondagens resa, vi ska nämligen åka till jacksonville, florida och spela på tpc sawgrass! Jag spelade sjuuuukt dåligt på uttagningen förra helgen så jag är riktigt glad att jag får följa med och spela där jag med, jag menar det är ju inte alla som får spela där! 12.45 är det samling för avfärd:) inspel lördag, tävling sön-mån! det är camilla, meg, ashley, hilary, mallory, natalie och jag som ska åka. och coach och ass coach. han är lite speciell. haha. jag ska nog skriva ett helt inlägg om det ngn gång.
jag ber så hemskt mkt om ursäkt till er som faktiskt läser min blogg lite regelbundet och väntar på inlägg! det händer så mycket hela tiden men ändå så händer ingenting alls. jag går upp tidigt, går på lektioner, tränar, äter, pluggar och sover. även fast det är sjukt kul så är det väldigt utmattande. det är verkligen läxor till alla ämnen och jag behöver spendera minst 1,5 timme för varje ämne, det är helt sjukt! och förutom det så är det träning varje dag och sen försöker jag spela tennis på kvällen så ofta som möjligt också. Även om jag är lite bättre inne i det nu så känns det inte som att jag har skaffat en riktig rutin för livet här. egentligen vill jag inget annat än sova just nu men jag har inte ens börjat med core och engelsk läxorna och dessutom så måste jag packa färdigt. och vika tvätten som jag precis tvättat. jag tror inte man inser hur bra man har det där hemma med en mamma som tar hand om sånt förrän man måste göra det själv. men det är inte så jobbigt egentligen.
mina väggar är lite finare nu är innan, det är bara att skåda bilderna:) jag beställde 50 bilder och trodde verkligen att det skulle synas lite mer än vad det gör men icke! jättetråkigt att jag har de flesta bilderna på min dator där hemma så jag inte kan komma åt dem. förrästen så har jag äntligen köpt ett täcke så jag slipper frysa på nätterna, så skööönt!
jag borde verkligen ta en dusch och börja med läxorna nu. jag ber om ursäkt för detta innehållslösa inlägget. om jag har tur så kan jag skriva ngt mer meningsfullt snart.

hur sjukt är det förrästen inte att  jag kunde beställa en hivesaffish men inte på strokes? galet


Kommentarer
Postat av: Kajsa

åhh julia, det ser ju ut som om du gjort dig hemmastad i ditt rum :) jag och alex var på Coldplay i onsdags, längst fram. Fyfan säger jag bara.... det var så galet mäktigt. Vi får skypa snart :) Puss <3

2008-09-19 @ 17:41:58
Postat av: BOLLEN <3

JAG E MED PÅ MÅÅÅNGA AV DINA BILDER :D haha

2008-09-21 @ 01:36:03
Postat av: Nora

Oh, är det en Ben & Jerry's-tallrik? :O

i så fall är jag ännu mer avundsjuk på dig.(förresten, hur sjutton gör man för att få sina egna bilder and such på bloggdesignen? (A)2008-09-26 @ 15:21:24
URL: http://norahoog.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0